SOLE PRACTITIONER One Day intensive



Date: Friday 16 March 2018 | Venue: The Law Society of NSW | CPD units: 6

Time	Topic	Presenters	CPD units
9.00 – 9.10 am (10mins)	Opening remarks	John McKenzie, Legal Services Commissioner	-
9.10 – 10.00 am (50mins)	Professional Responsibility (Panel discussion and Q&A)	John McKenzie, Legal Services Commissioner	
		Brenda Tronson, Barrister, Level 22 Chambers	1 Unit
		Anne-Marie Foord, Director, Professional Standards, The Law Society of New South Wales	E&PR
		Jennifer Shaw, Partner, Eakin McCaffery Co	ОХ
10.00 – 11.00 am (60mins)	Identifying and managing intellectual property assets	Anny Slater, Principal, Slaters Intellectual Property Lawyers	1 Unit E&PR
11.00 – 11.15 am	Break		
11.15 – 12.15 pm (60 mins)	LinkedIn for lawyers	Jillian Bullock, The LinkedIn ninja	1 Unit PS
11.10 – 12.10 pm (60mins)	Process improvement and driving efficiency	Dr Allison Stanfield, Senior Lawyer, View Legal and Managing Director & Solicitor, SG Legal Services	1 Unit PM&BS
1.15 – 2.00 pm	Break		
2.00 – 3.00 pm (60 mins)	Using predictive coding and analytics	Erick Gunawan, Consulting Lead, Managed	PM&BS
		Discovery Services, Law In Order	
3.00 – 4.00pm (60 mins)	Reforms to the NSW land title registry system	Jeremy Cox, NSW Registrar General	1 Unit PM&BS
	An update for sole practitioners		

E&PR