## Annual One Day Intensive Property Law



Date: Saturday 17 March 2018 | Venue: The Law Society of NSW | CPD units: 6

Sponsored by:	SMOKEBALL Smart, Affordable Conveyancing Software		
Time	Торіс		CPD units
<b>08.40 – 08.50 am</b> (10mins)	Registration		
<b>08.50 – 9.00 am</b> (10mins)	Welcome & Introduction	Claire Martin, Property Lawyer, Kreisson & Chair, NSW Young Lawyers Property Law Committee	
<b>9.00 – 10.00 am</b> (60mins)	Managing conflicts	Linden Barnes, Senior Ethics Solicitor, The Law Society of NSW	1 Unit E&PR
<b>10.00 – 11.00 am</b> (60mins)	Conveyancing update	Tony Cahill, Legal Author and Editor	1 Unit SL
11.00 – 11.10 am	Morning tea		
<b>11.10 – 12.10 pm</b> (60mins)	Leases	Alicia Albury, Partner and Lindsay Sheather Senior Associate, Maddocks	1 Unit sL
<b>12.10 – 1.10 pm</b> (60mins)	The essential property taxes update	Andrew Rider, Barrister, Level 22 Chambers	1 Unit SL
1.10 – 2.00 pm	Lunch		
<b>2.00 – 3.00 pm</b> (60mins)	The latest in strata	Leisha de Aboitiz, Partner, Massons	1 Unit sL
3.00 – 3.15 pm	Afternoon tea		
<b>3.15 – 4.15 pm</b> (60mins)	eConveyancing panel discussion	Panel Chair: Claire Martin, Property Lawyer, Kreisson <i>Panelists to be confirmed</i>	1 Unit s∟



Practice management and business skills



PS

